REGLEMENT

☞ We werken enkel op afspraak

Kom zeker niet te laat, maar kom ook niet te vroeg. Vijf minuten op voorhand is perfect. We hanteren extra hygiene regels en zullen voor én na elke klant altijd de hele tattoo-ruimte ontsmetten en verluchten.

 

Mocht je wat later zijn; we wachten maximaal 30 minuten. (Geef ons even een seintje; 0470775611!)

​☞ Kom alléén naar jou afspraak 

In verband met de Covid-regels mogen wij enkel de klant, jou dus, zelf binnen laten. Partner, familie, vrienden etc mogen helaas niet mee naar binnen. Indien je een koppeltattoo hebt, zal de ene persoon buiten moeten wachten met een pauze van ongeveer 15 minuten tussen de afspraken.

☞ Chirurgisch Mondmasker

Artiest én klant dragen beide een chirurgisch mondmasker. We zullen bij de inkom voor jou een nieuwe klaarleggen (deze krijg je van ons ☺ ). 

☞ Handen ontsmetten

In onze inkom én bij ons op de balie staat handdesinfectie. Gebruik deze zowel bij binnenkomst als bij vertrek. Ga je tussendoor even roken? Dan ontsmet je hierna je handen terug.

☞ Ziek? Verkouden? Buitenland geweest?

Gouden regel: ziek = thuisblijven. Dit geldt ook als je partner, huisgenoot of kind ziek is of symptomen vertoont. (Verwittig ons ten alle tijden!)

 

Graag vragen we ons vooraf ook te informeren als je in de voorbije 2 weken in het buitenland bent geweest. Wij kunnen (na de lange lockdown sluiting) geen enkel risico nemen. 

Merken wij voor óf tijdens de sessie dat je toch niet lekker bent of veel hoest/niest, zal de sessie stopgezet worden!

We vertrouwen op jullie eerlijkheid. 

☞ Voorschot

Een afspraak is pas bevestigd na ontvangst van een voorschot. Gelieve dit binnen 10 dagen na het maken van jou afspraak in orde te maken; we reserveren tijd voor jou. Bij een tattoo met meerdere afspraken, zullen wij het voorschot pas op de laatste afspraak verrekenen.

 

IBAN: BE77 0689 1065 6942

☞ Afspraak verplaatsen

Verwittig ons minimaal 48u op voorhand als de afspraak niet door kan gaan en je hem wilt verplaatsen. Gelieve ons hiervoor te mailen: info@pinkflamingo-tattoo.com.

 

Bij verwittiging minder dan 48u op voorhand óf bij ‘no-show’ zijn wij genoodzaakt het voorschot in te houden. We hebben tenslotte speciaal voor jou de nodige tijd gereserveerd.

Een voorschot wordt bij annulatie/no show/laat tijdige verwittiging niét retourgegeven.

☞ 'Social Distance'

We zullen, in tegenstelling tot wat jullie van ons gewoon zijn, jullie geen hand geven. Om kruisbesmetting te vermijden, zijn onze boeken met tekeningen en magazines weggelegd.

☞ Alcohol en/of Drugs

Het is strikt verboden om onder invloed een tattoo of piercing te laten plaatsen. De sessie zal niet doorgaan. Merken wij dit tussendoor, zullen wij zonder pardon de sessie stopzetten en dient de volledig gereserveerde tijd betaald te worden.

☞ Toestemmingsformulier

Elke klant is verplicht een toestemmingsformulier in te vullen bij het nemen van een tattoo en/of piercing. 

Neem je ID-kaart mee. 

Deze kunnen bij controle door FOD Volksgezondheid opgevraagd/ingezien worden.

☞ Betalingen

Gelieve cash te betalen. Wij hebben géén Bancontact.

Er wordt per sessie betaald.

Wij hebben ten alle tijden het recht om iemand te weigeren te behandelen of om iemand uit onze shop te verwijderen.