top of page

TATTOO AFSPRAAK

 

Ik werk uitsluitend op afspraak, zodat ik jou al mijn aandacht kan geven.

 

Een afspraak met mij maken kan eenvoudig via het afspraakformulier. Voorzie mij van zoveel mogelijk informatie. Binnen de 5 werkdagen ontvang je van mij een antwoord. 

Let op: momenteel neem ik enkel werk aan dat binnen mijn voorkeursstijlen past. (Dotwork, Mandala, Fineline, Patronen, Geometric, Ornamental, Floral & Fauna.)

ANNULEREN

Een afspraak kan eenmalig verplaatst worden met behoudt van het voorschot. Laat het mij hiervoor wel minimaal 5 werkdagen op voorhand weten, zodat ik het plekje nog kunnen invullen. 

 

Bij annulatie is het niet mogelijk om je voorschot terug te vragen. Ik heb tenslotte al tijd gebruikt voor het maken van de afspraak en mogelijk ook al het design.

Bij laattijdige annulatie, no-show, minderjarigheid, etc ben ik genoodzaakt het voorschot in te houden voor de gereserveerde tijd. 

Voorschotten worden nooit terugbetaald.

VOORSCHOT

Bij het vastleggen van een tattoo afspraak, zullen wij altijd een voorschot vragen. Deze staat als zekerheid dat jij écht de tattoo/afspraak wil, ik jou op de afspraak mogen verwachten en als borg voor het werk dat voorafgaand aan de afspraak al gedaan is.

Het voorschot dient binnen 5 dagen na het maken van de afspraak cash of via overschrijving betaald te worden. Je afspraak is pas bevestigd na ontvangst van het voorschot.

VOORBEREIDING AFSPRAAK

Het is van groot belang dat je voorafgaand aan je afspraak goed gegeten en gedronken hebt. Neem eventueel wat te eten/drinken mee.

 

Tevens vragen/verwachten wij dat je 24u voorafgaand aan de afspraak geen drugs/alcohol genuttigd hebt. Dit kan grote invloed hebben op het proces/eindresultaat.

Houdt er (met vakantie plannen) rekening mee dat je met een nieuwe tattoo 3 weken uit de zon, zee, zwembad, sauna, etc moet blijven! 

Vermeld ons ten alle tijden als je medicatie zoals bloedverdunners, antibiotica etc gebruikt. 

Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, kunnen wij niet helpen een nieuwe tattoo. 

DESIGN

Het is mogelijk om door mij een FLASH design (ontwerpen die ikzelf op voorhand maak én jij reserveert nadat ik deze op de sociale media gepost heb) OF een Custom-Design (een ontwerp dat ik persoonlijk voor jou uitwerk) te laten zetten

Custom- Designs worden NIET op voorhand doorgestuurd. Waarom? Omdat ik er enorm veel belang aan hecht dat jijzelf volledig achter het design staat. Het risico (en de ervaring hiermee) is groot dat mensen in jou naaste omgeving hun mening geven, waardoor jijzelf uiteindelijk gaat twijfelen en eigenlijk niet meer zo goed weet wat je nou eigenlijk wel/niet mooi vindt. Om deze reden bekijken we het design, dat ik maak naar aanleiding van jou omschrijving & referentie foto's, op de afspraak zelf én zijn kleine aanpassingen ook nog zeker mogelijk. Hiervoor wordt voldoende tijd voorzien. 

MINIMUMLEEFTIJD

Tattoos worden vanaf 18 jaar geplaatst. 

Schermafbeelding 2021-09-08 om 12.26_edited.jpg

OPENINGSTIJDEN

*uitsluitend op afspraak*
 

    'TPaint Tattoo'
Kiliaanstraat 29
 2570

Duffel

Zondag, maandag en feestdagen gesloten

bottom of page